Centrummottagningen

Centrummottagningen är en specialiserad öppenvårdsmottagning inom Psykiatri Nordväst. Vi finns till för dig som har en psykossjukdom och/eller autismspektrumtillstånd.

Så söker du hit

Om du redan är patient hos oss är du välkommen att kontakta oss direkt, via besök eller telefonsamtal under våra öppettider. Om du söker till oss för första gången så behöver du ha blivit bedömd/utredd på en allmänpsykiatrisk mottagning. Du behöver vara över 18 år. Ha alltid ha din legitimation med dig när du besöker oss.

Behandling

Hos oss får du träffa kunnig personal. Vi arbetar i team som kan bestå av psykiater, sjuksköterska, undersköterska/skötare, psykolog, kurator och arbetsterapeut. Du kan träffa oss enskilt på mottagningen, hemma när vi gör hembesök, i grupp med andra patienter eller som som anhörig i grupp med andra anhöriga.

Mottagningen har ett gott samarbete med heldygnsvården, kommunala verksamheter och andra som är viktiga i din behandling.

Onsdagskafé

Onsdagar mellan 9-14 är alla patienter med pågående kontakt på mottagningen välkomna till mottagningens traditionella onsdagskafé. 

Senast ändrad 2023-09-19